Lavvu tur i Nordmarka

Med en gjeng av til sammen seks stykker, tok vi den ny kjøpte Hel Sport lavvuen ut på tur i Nordmarka. Startpunkten var Frognerseteren i snøvær. Herfra nesten bare nedover  rant vi mot Blankvann. Vi brukte en av sideløypene, her var det ingen folk, men løypa fordret litt balanse på ski! Vi fant en kjempe fin plass, ikke langt fra Nordmarkskappellet, mot Ullevålseter. Etter vi hadde funnet nok med «teltplugger» og lavvuen stå på plass, gikk vi en liten skitur før vi koste oss med bål og mat. Vi fant ut at whiskyen brenner som himla og er ikke å anbefale å bruke på lavvu oven!

Vi brukte den tidlige søndag morgen for en skitur til Kikut. Løypene var ny preparerte og deilige. Etter den 15km’s turen, hentet vi bagasjen og løypa førte oss ned til Sognsvann. På søndagettermiddagen var det stappe fullt med folk og løypa var veldig slitt! Men turen var en suksess uansett!

Viktig å vite: Det er enkelt å komme seg både til Frognerseteren og Sognsvann med T-bane (1 og 3). Det er ikke å anbefale å parkere bil langs veien oppe på Frognerseteren… der blir det bot! Frognerseteren ligger høyt og er en fin utgangspunkt med tung bagasje, siden man får mulighet å renne nesten bare nedover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *